ENGLISH
  Güncelleme: 18/06/2012

Eurodesk Temas Noktası Teklif Çağrısı

 

EURODESK TEMAS NOKTASI TEKLİF ÇAĞRISI

AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) bünyesinde çalışan Eurodesk, Temas Noktası teklif çağrısı duyuruya çıkmıştır.

Teklif Çağrısının Amacı:

Bu teklif çağrısının amacı ülkemizde "Gençlik Bilgilendirilmesi" alanında faaliyet yürüten ve bu faaliyetini yerel temas noktalarının yardımıyla gerçekleştiren "Eurodesk Türkiye"nin hali hazırda 75 adet olan temas noktası sayısını artırmak ve ülke geneline yaymaktır.

Kimler Başvurabilir:

Bu teklif çağrısı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) bünyesinde çalışan Eurodesk Türkiye Bilgi Ağı'na dahil olmak isteyen;

  • Gençlik alanında çalışan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, yerel yönetimler, kent konseyi gençlik meclisleri ve gençlik merkezleri;
  • Bu kurum ve kuruluşlardan il merkezleri, büyükşehir metropol ilçeler ve nüfusu 100.000'in üzerinde olan diğer ilçe merkezinde bulunan kuruluşlar başvuru hakkına sahiptir.

Kâr amacı güden işletmeler, kâr amacı gütmeyen şirketler, okullar, gençlik grupları, öğrenci kulüpleri ve yukarıda "Kimler Başvurabilir?" başlığı altında belirtilenlerin haricindeki diğer yapıların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Genel Kabul Kriterleri:

Gençlik alanında çalışmakta olan kurum ve kuruluşlar, gençler için ve gençlerle aktif olarak çalışan ve "gençlik bilgilendirmesi" konusunda donanımlı ve deneyimli kurum ve kuruluşlara öncelik verilecektir.

Eurodesk temas noktası olacak kuruluşlarda, işletim donanımlarına sahip bir yapı ve Eurodesk faaliyetlerine asgari yarı zamanını ayıracak bir personel bulunması beklenmektedir.

Son Başvuru Tarihleri:

Başvurular için son tarih 12 Eylül 2011'dir. Başvuru formları son başvuru tarihinden önce Mevlana Bulvarı No:181 TR 06520 Balgat/Ankara adresine, zarf üzerine "EURODESK TEMAS NOKTASI BAŞVURUSU" yazmak suretiyle posta ile gönderilmiş olması gerekmektedir.

Proje teklif çağrısı hakkında ayrıntılı bilgiye ve başvuru formlarına aşağıdaki internet adresinden ulaşılabilmektedir:

Web:     http://eurodesk.ua.gov.tr

http://eurodesk.ua.gov.tr/tr/haberler/s/69

Facebook:   eurodeskturkey

Twitter: @eurodesktr

 

 

 


Güncelleme: 18/06/2012 / Hit: 6,347

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı