ENGLISH
  Güncelleme: 23/05/2012

Gençlik Programı- Eylem 4.3. Gençlik Çalışanları Hareketliliğinin Desteklenmesi Teklif Çağrısı

Avrupa  Eğitim, Görsel, İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı tarafından Gençlik Programı- Eylem 4.3. Gençlik Çalışanları Hareketliliğinin Desteklenmesi- teklif çağrısı  duyurulmuştur.

Programın Genel Hedefi:

“Gençlik Çalışanları Hareketliliğinin Desteklenmesi” teklif çağrısının genel hedefi,  gençlik alanında çalışanların bilgi ve deneyimlerini artırmaları amacıyla yapacakları hareketlilik ve değişimlere destek olmaktır. 

Programın Hedefleri:

-          Gençlik çalışanlarına başka ülkelerdeki farklı çalışma ortamlarını deneyimleme fırsatı vermek;

-           Gençlik alanında yapılan çalışmaların Avrupa boyutunu daha iyi anlayabilmek;

-          Gençlik çalışanlarının mesleki, kültürlerarası ve dil yeterliklerini geliştirmek;

-          Avrupa’da yaygın eğitim ve gençlik çalışmalarına yönelik deneyimlerin ve yöntemlerin değişimini teşvik etmek;

-          Avrupa çapındaki gençlik örgütleri arasında daha güçlü ve daha nitelikli ortaklıkların kurulmasına katkıda bulunmak;

-          Avrupa'da gençlik çalışmalarının rol ve niteliğini güçlendirmek.

 

Hibe Miktarı ve Oranı:

Bu çağrı için belirtilen toplam hibe miktarı 1.000,000 Avro’dur. Hibe programı kapsamında faydalanıcılara tahsis edilecek azami hibe tutarı 25.000 Avro’yu geçmeyecektir.

 

Kimler Başvurabilir:

Proje teklif çağrısına  kar amacı gütmeyen kuruluşlar başvuru yapabilmektedir. Bu kuruluşlar; Hükümet dışı örgütler, Gençlik programının uygulandığı en az 8 ülkenin birinde üye kuruluşları olan Avrupa düzeyinde aktif olan gençlik kuruluşları ve bölgesel veya yerel düzeyde faaliyet gösteren kamu kuruluşları olabilecektir.

Proje teklif çağrısı hakkında ayrıntılı bilgiye ve başvuru formlarına Avrupa Eğitim, Görsel,İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı internet adresinden ulaşabilirsiniz.


Güncelleme: 23/05/2012 / Hit: 12,400

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı