ENGLISH
  Güncelleme: 15/08/2011

İngiltere Büyükelçiliği Refah Fonu Türkiye Programı Teklif Çağrısı

 

İngiltere Büyükelçiliği Refah Fonu Türkiye Programı (Prosperity Fund Turkey Programme)
Teklif Çağrısı

İngiltere Büyükelçiliği, Refah Fonu Türkiye Programı kapsamında Türkiye'de ticaret, ekonomi, enerji güvenliği ve iklim değişikliği ile mücadele temalarında olumlu değerlendirilen proje tekliflerine hibe desteği verecektir.

Programın Hedefi:
Genel olarak sürdürülebilir kalkınma ve refah artışı hedefleri doğrultusunda oluşturulan Refah Fonu kapsamındaki Türkiye Programı üç alandaki projelerin gelişimine destek verilecektir.

1.     Ticaret ve Ekonomi
2.     Enerji Güvenliği
3.     İklim Değişikliği

Başvuru Kriterleri:
Tüzel kişiliğe sahip her kurum başvuruda bulunabilir. Ortak bulma şartı aranmamakla birlikte, faydalı ortaklıklar tavsiye edilmektedir. Projelerin uygulama süresi 4-5 ayı, proje bitiş tarihi ise Mart 2012'yi aşmamalıdır.

Hibe Miktarı:
Resmi bir üst limit olmamakla birlikte 20.000-30.000 Sterlin bütçeli makro ve 5000 Sterlin bütçeli mikro projelerin desteklenmesi planlanmaktadır. Projelerin hibe ödemeleri, harcamalar gerçekleştikten sonra yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi:
Teklifler için son teslim tarihi 9 Eylül 2011'dir. Olumlu değerlendirilen projeler 14 Eylül 2011 tarihinde bilgilendirilecektir.

Başvuru Şekli:
Kurumların proje teklifi formlarını doldurarak İngiltere Büyükelçiliği'ne göndermeleri gerekmektedir. Teklifler e-posta yolu ile gönderilebilir. Kurumlara, başvurularını göndermeden önce tekliflerini Proje Koordinatörü ile paylaşmaları tavsiye edilmektedir.

İletişim bilgileri:
Arif Cem Gündoğan, Proje Koordinatörü
E-posta: cem.gundogan@fco.gov.uk

Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.

 

 

 

 


Güncelleme: 15/08/2011 / Hit: 12,827

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı