ENGLISH
  Güncelleme: 26/01/2024

Ulusal Otorite Akdeniz Programı Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı için Uşak’taydı

Interreg NEXT Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında açılan ilk çağrının başvuruları devam ederken program alanı dahilindeki şehirlerde yapılan bilgilendirme toplantıları da sürüyor. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki bilgilendirme günü programın Ulusal Otoritesi olan Avrupa Birliği Başkanlığı’nın Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Uşak ve civar illerde bulunan tüm potansiyel başvuru sahiplerine açık olan ve katılımın yoğun olduğu toplantı Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selim Kandemir, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz,  Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan, Uşak Valisi Turan Ergün’ün açılış konuşmaları ile başladı.

Avrupa Birliği Başkanlığı Sınır Ötesi Daire Başkanlığı’ndan AB İşleri Uzmanı Kubilay Sitrava ve Ceyhan Çiçek’in program ve çağrı hakkında bilgi vermesinin ardından başvuru formu üzerinden katılımcılarla etkileşim içinde bir anlatım gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca Akdeniz Programına dair bir bilgi yarışmasının sonunda ödüller sahiplerini buldu.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 26/01/2024 / Hit: 906

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı