ENGLISH
  Güncelleme: 26/04/2021

Ufuk Avrupa Programı Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Kümesi Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Dışişleri Bakan Yardımcısı, AB Başkanı Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakcı’nın ev sahipliğinde, Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan moderatörlüğünde, TÜBİTAK ile Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle düzenlenen Ufuk Avrupa Programı Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar Etkinliği, 26 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın açılış konuşmalarının ardından, TÜBİTAK Ufuk Avrupa Programı Ulusal İrtibat Noktaları tarafından, Ufuk Avrupa Programı ve Kültür, Yaratıcılık ve Kapsayıcı Toplumlar kümesinde 2021 yılında açılacak proje teklif çağrıları tanıtıldı.  

Etkinlikte, Büyükelçi Kaymakcı, AB fonlarının ülkemizce etkili kullanımı için AB programı yürütmekten sorumlu kurumlarımızın ağ geliştirme ve çok ortaklı proje yönetimi konularında  kurumsal kapasitelerini geliştirmeleri gerektiğini vurguladı.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 26/04/2021 / Hit: 5,518

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı