ENGLISH
  Güncelleme: 24/10/2017

Sivil Toplum Sektörü Çalıştayı Gaziantep’te Düzenlendi

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan “Sivil Toplum Sektörü 2016-2017 Dönemi Programlama Sürecine Hazırlık ve Uygulama Desteği Projesi” kapsamında düzenlenen Sivil Toplum Sektörü Çalıştaylarının dördüncüsü 24 Ekim 2017 tarihinde Gaziantep’te sivil toplum kuruluşlarının geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Çalıştay, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali ŞAHİN’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından, Avrupa Birliği Bakanlığı temsilcileri tarafından katılımcılara “sivil toplum sektörü” ve programlama sürecinin işleyişine ilişkin detaylı bilgi verildi. Çalıştayın sabah oturumu, yeni dönemde AB mali yardımları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının yararlanabileceği hibe olanaklarının anlatılması ile son buldu.

Çalıştayın öğleden sonra gerçekleşen oturumunda, sivil toplum kuruluşlarının önceliklerinin neler olduğu ve sivil toplum sektörünün programlama sürecine aktif katılımlarının nasıl sağlanabileceği konuları tartışıldı. Ayrıca katılımcılar, önümüzdeki programlama döneminde sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için tasarlanacak projelere ilişkin görüş ve önerilerini sunma imkanı buldular.

 

 

 

 

 

 

 

Çalıştayda kullanılan sunumlara aşağıdaki uzantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Sivil Toplum Sektörü ve Programlama Süreci

AB Mali Yardımları Kapsamında STK'lara Sağlanacak Destekler


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 24/10/2017 / Hit: 4,520

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı