ENGLISH
  Güncelleme: 05/02/2024

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay Jean Monnet Burs Programı Sertifika Törenine Katıldı

Avrupa Birliği (AB) tarafından 34 yıldır finanse edilen ve Türkiye'nin en köklü ve prestijli projelerinden biri olan Jean Monnet Burs Programı kapsamında 2020-2021 ve 2021-2022 akademik yıllarında eğitimlerini tamamlayan Jean Monnet Burs Programı Bursiyerleri, 2 Şubat 2024 tarihinde Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay’ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen ağ oluşturma etkinliği ve sertifika töreninde bir araya geldiler.

Bursiyerler düzenlenen ağ oluşturma etkinliğindeki aktivitelerde hem eğlendiler hem de birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı yakaladılar.

Ağ oluşturma etkinliğinin ardından düzenlenen sertifika törenine, 2020-2021 ve 2021-2022 akademik yılı bursiyerlerinin yanı sıra AB üyesi ülkelerin büyükelçileri, AB Türkiye Delegasyonu, Avrupa Birliği Başkanlığı, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile ilgili paydaş kurum ve kuruluşların temsilcileri katılım sağladı.

Tören, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkan Vekili Barbaros Murat Köse’nin açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen "Deneyim Paylaşımı" panelinde, bursiyerler Avrupa'da edindikleri deneyimleri, elde ettikleri başarıları ve karşılaştıkları kültürel farklılıkları katılımcılarla paylaştılar. Ardından bursiyerlere sertifikaları takdim edildi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 05/02/2024 / Hit: 1,094

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı