ENGLISH
  Güncelleme: 25/01/2024

2024 Erasmus+ Merkezi Spor Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2024 Yılı Erasmus+ Merkezi Spor Projeleri Bilgilendirme Toplantısı, Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz’ün katılımlarıyla, 24 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay; Avrupa’nın spor gündemi çerçevesinde spor desteklerinden bahsetti ve 2024 spor projeleri çağrılarına başvuru için katılımcıları teşvik etti.

Etkinlikte, ayrıca, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz; gençlik ve spor alanlarında başta Avrupa Birliği olmak üzere, uluslararası kurum ve kuruluşlarla işbirlikleri geliştirmeye ve bu sinerjiden doğan olumlu çıktıları, toplumun tüm kesimlerine yaymaya çalışmakta olduklarını dile getirdi.

Erasmus+ Spor Desteklerine ilişkin istatistikler, yenilikler ile başvuru süreçlerine ilişkin bilgilerin paylaşıldığı toplantıda, ülkemizde yürütülen spor projelerinden örnekler de proje yürütücüsü kurumlar tarafından paylaşıldı. Toplantıya, spor alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 25/01/2024 / Hit: 1,314

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı