ENGLISH
  Güncelleme: 20/04/2012

Avrupa Dijital Gündeminin Türkiye Ziyareti

"Avrupa Birliği Dijital Gündemi ve Türkiye" Konferansı Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ceylan'ın açılış katılımlarıyla İstanbul Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.



Konferans kapsamında düzenlenen ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Ahmet Yücel tarafından yönetilen, "AB sürecinin Türk Telekom Sektörüne Etkileri ve Sektörün Beklentileri" konulu panelde ise, Avrupa Komisyonu ve Avrupa düzeyinde faaliyet gösteren çatı kuruluşların da katkılarıyla, müzakere sürecinin özel sektöre yansımaları tartışıldı.



Avrupa Birliği Bakanlığı Sosyal, Bölgesel ve Yenilikçi Politikalar Başkanı Sayın A. Deren Doğan Yavuz, Kalkınma Bakanlığı Bilgi Toplumu Dairesi yetkilileri ve sektör temsilcileri ile akademisyenlerin katılımında gerçekleştirilen konferans sayesinde, Avrupa 2020 Stratejisinin 7 eyleminden biri olan Dijital Gündem'e ilişkin farkındalık yaratılması ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri potansiyeline dikkat çekilmesi için yürütülen "Going Local" faaliyetlerinin en geniş katılımlı etkinliklerinden biri de ülkemizde gerçekleştirilmiş oldu. 

 






Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 20/04/2012 / Hit: 13,266

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı