ENGLISH
  Güncelleme: 26/07/2024

İnfografiklerle Türkiye-AB

İnfografik serisi, Türkiye’nin AB İletişim Stratejisi (ABİS) çerçevesinde Avrupa Birliği Başkanlığınca oluşturulmuştur. Bu seri, AB sürecinde rol alan uzmanlar, STK’lar, akademisyenler, medya mensupları ve AB’ye yönelik bilgilere ulaşmak isteyen vatandaşlarımız için AB ve AB sürecimiz kapsamındaki çalışmalara yönelik kullanıcı dostu bir başvuru kaynağı olarak yayına hazırlanmıştır.  

İnfografiklerde yer alan bilgiler, yayın tarihi itibariyle geçerli en güncel bilgi ve belgeler esas alınarak derlenmiştir. Bununla birlikte, Avrupa Birliği’nin hızlı değişen gündemi dikkate alındığında söz konusu bilgilerde bazı güncellemeler veya değişiklikler meydana gelebilmektedir. Kullanım esnasında infografiklerde atıfta bulunulan konuların ilgili kaynaklardan en güncel versiyonlarının esas alınması önerilmektedir.

İnfografiklerin telif hakları Avrupa Birliği Başkanlığı’na aittir. Bu yayın içerikleri akademik, eğitim ve bilgilendirme amaçlarıyla kaynak gösterilerek kullanılabilecek olup ticari kullanım ve çoğaltımı durumunda yasal yollara başvurulacaktır. İnfografik içeriklerinin izin verildiği şekilde akademik, eğitim ve bilgilendirme amaçlarıyla kullanılmış olması, kullanıcılar açısından 3. kişilere karşı bir hak doğurmamaktadır.

 

AB Başkanlığı

Türkiye-AB İlişkilerinde Önemli Tarihler

Türkiye'nin AB İletişim Stratejisi

AB Bütçesi

AB Zirvesi

AB Konseyi

Avrupa Parlamentosu

Avrupa Komisyonu

Diğer AB Kurumları

AB Kurumları

AB Sembolleri

AB Genişleme Süreci

Schengen Bölgesi

Avro Bölgesi

AB Denizcilik, Balıkçılık ve Su Ürünleri Fonu

     

 



Güncelleme: 26/07/2024 / Hit: 220

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı