ENGLISH
  Güncelleme: 31/05/2019

“AB Başkanlığı Avrupa Günü Kupası Koşusu” Ankara 75.Yıl Hipodromunda Koşuldu

Avrupa Birliği İletişim Stratejisi (ABİS) kapsamında Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğiyle, Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda 25 Mayıs 2019 tarihinde “AB Başkanlığı Avrupa Günü Kupası Koşusu” gerçekleştirildi. 

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın 9 Mayıs Avrupa Günü kutlamalarının geleneksel bir etkinliği haline gelen ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Koşu’yu Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Gabriel Munuera Vinals, AB Büyükelçileri ve yarış severler izledi.

Bumerang isimli atın kazandığı koşu sonrasında kupa, kazanan atın sahibi Mehmet Ali Becence’ye Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı tarafından takdim edildi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, “9 Mayıs Avrupa Günü etkinliklerini Hipodrom’da gerçekleştirdiğimiz ve bir bakıma önümüze konulan tüm engellere rağmen azmimizden, kararlılığımızdan ve heyecanımızdan bir şey kaybetmeden sürdürdüğümüz Avrupa Birliği sürecimizi andıran AB Başkanlığı Avrupa Günü Kupası Koşusu ile tamamlıyoruz” dedi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 31/05/2019 / Hit: 7,336

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı