ENGLISH
  Güncelleme: 08/10/2021

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı Türkiye ve AB Arasında Sivil Toplum Diyaloğu Altıncı Dönemi ve Sivil Toplum Destek Programı Üçüncü Dönemi Açılış Etkinliğine Katıldı

T.C. Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığı tarafından AB Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında yürütülen Türkiye ve AB Arasında Sivil Toplum Diyaloğu Altıncı Dönem ve Sivil Toplum Destek Programı Üçüncü Dönem hibe programlarının açılış etkinliği 8 Ekim 2021 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, etkinlikte katılımcılar ile çevrimiçi bir anket eşliğinde Türkiye-AB ilişkilerini değerlendirdi.

Uygulama dönemi 2021-2022 yıllarını kapsayan Türkiye ve AB Arasında Sivil Toplum Diyaloğu VI ve Sivil Toplum Destek Programı III altında Türkiye ve Avrupa Birliği’ndeki sivil toplum kuruluşları tarafından; çevre, kültür-sanat, eğitim, hassas gruplar, iş dünyası gibi birçok farklı tematik alanda toplam bütçesi yaklaşık 8 milyon avro değerinde 67 proje yürütülüyor.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 08/10/2021 / Hit: 3,808

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı