ENGLISH
  Güncelleme: 19/12/2019

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı AB Büyükelçileri ile Çalışma Kahvaltısında Bir Araya Geldi ve Yerel STK’lar Hibe Programı Kapanış Toplantısına Katıldı

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Türkiye’de görev yapan AB ülkeleri Büyükelçileri ile “2019’dan 2020’ye Türkiye - AB İlişkileri’’ konulu kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı’nın faydalanıcısı olduğu Yerel STK’lar hibe Programı’nın kapanış faaliyeti öncesinde gerçekleşen kahvaltı buluşmasında “2019’dan 2020’ye Türkiye - AB İlişkileri’’ kapsamlı bir biçimde ele alındı.

AB Büyükelçilerinin katılımıyla yapılan kahvaltı organizasyonun ardından “Yerel STK’lar Hibe Programı”nın kapanış etkinliği gerçekleştirildi. Ankara’da gerçekleşen etkinlikte Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ve ilgili program kapsamında hibe almaya hak kazanan sivil toplum kuruluşları, kamu ve ilgili diğer kurum temsilcileri ile bir araya geldi.

Büyükelçi Kaymakcı, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerinde önümüzdeki dönemin değerlendirmesini yaptığı açılış konuşmasında sivil toplumun Türkiye’nin AB üyeliği sürecindeki öneminin altını çizdi. 

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 19/12/2019 / Hit: 6,125

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı