ENGLISH
  Güncelleme: 22/10/2019

Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları Türkiye’de Gönüllülüğün Güçlenmesi ve Yaygınlaşması için Ankara’da Buluştu

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, 17 Ekim 2019 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen, “Kamu – STK İş Birliği ve Türkiye’de Gönüllülük Süreçlerinin Güçlendirilmesi” Sivil Toplum Sektörü Danışma Toplantısına katıldı.

Toplantının açılışını yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Türkiye – AB ilişkilerini interaktif bir anket eşliğinde değerlendirdi.

Toplantıya Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın yanı sıra Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörlük Ofisi Tedvire Yetkili Görevlisi Alvaro Rodriguez, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı, Büyükelçi, Christian Berger, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür V. Erkan Kılıç da katıldı.

"Dünya Kahvesi" (World Cafe) yöntemiyle gerçekleştirilen ve Türkiye'nin farklı illerinden çok sayıda sivil toplum temsilcisinin katıldığı "Gönüllülük Çalıştayı"nda ülkemizde gönüllülük kavramı ile ilgili bilincin arttırılması, gönüllülüğün yaygınlaştırılması ve bu alanda kamu ve sivil toplum kuruluşları arasında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik öneri ve fikirler masaya yatırıldı.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 22/10/2019 / Hit: 5,325

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı