ENGLISH
  Güncelleme: 11/04/2017

Adana'da Sınai Mülkiyet Bilgi Günü Gerçekleştirildi

“Çukurova’da AB Çalışmalarına Yönelik Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında, Avrupa Birliği Bakanlığı, Adana Valiliği ve Adana Sanayi Odası’nın işbirliğinde düzenlenen “Sınai Mülkiyet Bilgi Günü” etkinliği, 11 Nisan 2017 tarihinde Adana Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Avrupa Birliği Bakanlığı Tek Pazar ve Rekabet Başkanı Lale Çelik ve AB İşleri Uzmanı Filiz Bilgin Kaymaz ile birlikte Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan Avukat Osman Umut Karaca ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan AB Uzmanı Zafer Uygun konuşmacı olarak katılım sağladılar.

Toplantı, Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Tek Pazar ve Rekabet Başkanı Lale Çelik ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ın açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra “7 No’lu Fikri Mülkiyet Hukuku Faslı ve Fasıl Kapsamında Sınai Mülkiyet Haklarına İlişkin Yürütülen Çalışmalar”; “Türkiye’de Sınai Mülkiyet Hakları Koruması” ve “Sınai Mülkiyet Haklarına Yönelik Sağlanan Destekler” konularında bilgilendirme gerçekleştirildi.


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 11/04/2017 / Hit: 7,138

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı