ENGLISH
  Güncelleme: 12/04/2018

Adana Sivil Toplum Günleri

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı ve Bakanlığımız işbirliğinde yürütülen “Sivil Toplum Örgütleriyle İşbirliği İçin Kamu Sektörünün Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Adana Sivil Toplum Günleri 12-13 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Adana Sivil Toplum Günlerinin açılış konuşmalarını Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Cangir ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanı Yılmaz Doruk yaptı.

Sivil Toplum Günleri, yerel düzeyde sivil toplum kuruluşları ve kamu sektörü arasında daha fazla iş birliği, iletişim ve ağ oluşturma aracı olarak yüksek görünürlüğe sahip platformlar oluşturmak amacıyla düzenleniyor. 20 pilot ilde düzenlenecek ve 2 gün sürecek Sivil Toplum Günleri, sivil toplum kuruluşları ve kamu sektörü temsilcilerinin görüş alışverişinde bulunmasına, birbirlerinin çalışma dinamiklerini anlamasına, yerel düzeyde ileriye dönük etkileşimlerde istifade edilebilecek verimli iş birliği yolları ve iletişim kanalları geliştirmelerine yönelik bir platform teşkil edecek.     


Güncelleme: 12/04/2018 / Hit: 9,958

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı