ENGLISH
  Güncelleme: 16/04/2021

AB Programları ve Ajanları Kurulu Toplantısı Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı Başkanlığında Gerçekleştirildi

“AB’den Sağlanacak Katılım Öncesi Fonların ve AB Birlik Programlarına ve Ajanslarına Katılımın Yönetimi ile İlgili 2019/20 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi” uyarınca oluşturulan AB Programları ve Ajansları Kurulu toplantısının üçüncüsü Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı başkanlığında 15 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.


Kurul Toplantısına Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Dr. Çetin Ali Dönmez ve Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım başta olmak üzere ilgili tüm kurumlarımızın üst düzey yöneticileri de katılım sağladı.


Toplantıda, çalışma gruplarının öncü kurumları Kurul üyeleri görüş alışverişinde bulunarak AB Çevre ve İklim Eylemi (LIFE), Avrupa ve Uzay, AB Sağlık Programı, Yatırım AB, Dijital Avrupa ve Tek Pazar programlarına ülkemizin ilke olarak katılması konusunda niyetimiz ortaya kondu.

 

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 16/04/2021 / Hit: 4,143

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı