ENGLISH
  Güncelleme: 22/02/2021

#OrtakGelecegimiz Dijital İletişim Kampanyası Başladı

Türkiye-AB mali işbirliği kapsamında hayata geçirilen projelerden  elde  edilen sonuç ve kazanımların  görünürlüğünün  kamuoyunda  arttırılması amacıyla, 15-22 Şubat 2021 tarihleri arasında “Ortak Geleceğimiz” ana temasıyla yürütülecek Dijital İletişim Kampanyası, 15 Şubat 2021’de AB Başkanlığı’nda düzenlenen törenle başladı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen kampanya başlangıç törenine, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile AB Başkanlığı Mali İşbirliği ve Proje Uygulama Genel Müdürü Bülent Özcan katılım sağladı.

#OrtakGelecegimiz İletişim kampanyası, AB projeleri yürüten tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla düzenlenecek ilk dijital etkinlik olacaktır. Kampanya boyunca hem AB Başkanlığı hem de AB projelerinden faydalanan tüm paydaşların sosyal medya hesaplarından #ortakgelecegimiz etiketi ile yapılacak paylaşımlarla Türkiye-AB Mali İşbirliği kapsamında elde edilen kazanımlar öne çıkartılacaktır.

#OrtakGelecegimiz Dijital İletişim Kampanyası hakkında daha detaylı bilgi ve kampanya katılım rehberi için lütfen tıklayınız.

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 22/02/2021 / Hit: 4,139

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı