ENGLISH
  Güncelleme: 11/12/2017

AB Bakanı Ömer Çelik 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin Açılış Törenine Katıldı

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İstanbul ve Ankara'da düzenlenen törenlere katıldı. 

AB Bakanı Ömer Çelik, İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki törene, ardından ise Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Beştepe'deki "15 Temmuz Şehitler Abidesi"nin açılış törenine katıldı. 

Beştepe'deki "15 Temmuz Şehitler Abidesi"nin açılış töreninde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yaşadığı en büyük ihanetlerden biri olan 15 Temmuz'un ilk yılında şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sıhhat ve afiyet diledi.

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, diğer bakanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kaynak: AA

 


Diğer Haberler

Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 

Güncelleme: 11/12/2017 / Hit: 5,853

Copyrights © 2023 Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs
Directorate for EU Affairs
Copyrights © 2023 - Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı
Avrupa Birliği Başkanlığı